Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Teva Sandoz Novo
Kongresszusok, rendezvények
ACHD, PAH, Várandósság és szívbetegség vitafórum
Rendezvény kezdete: 2024.02.29.Rendezvény vége: 2024.03.01.
Helyszín: Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet
Kedves Kollégák,

Örömmel meghívjuk Önt az ACHD vitafórumunkra mely unikum az érintett témákat illetően a magyarországi kardiológiai kongresszusok soraiban. Harmadik alkalommal kerül megrendezésre ebben az egyedi formában a vitafórumunk, így a komplex felnőtt veleszületett szívbetegség mellett PAH, illetve Várandósság és szívbetegség témákkal is foglalkozunk.

Konferenciánk szeretné megszólítani mindazokat, akik a a várandós szívbetegek, felnőtt veleszületett szívbetegségek és a PAH betegek szűk körével foglalkoznak vagy érdeklődnek iránta.

A várandósság szekcióban az általános kardiológiai kérdések mellett kiemelten foglalkozunk a mechanikus műbillentyűvel élő betegek terhességével.

Az ACHD szekció első fele a gyakori veleszületett kórképek multimodális képalkotásáról, intervenciós lehetőségeiről szól, a második részben a szívelégtelenséggel járó problémák kezeléséről, a gyógyszeres kezeléstől a transzplantációig lesz szó.

A fórumunk célja, nem utolsó sorban az ismerkedés, a szakmai kapcsolatok megteremtése, és a jövőbeni betegutak könnyítése.  

Neves külföldi előadók emelik rendezvényünk színvonalát, segítségükkel szeretnénk bekitekintést nyerni európai/kanadai ACHD centrumok aktivitásába. 

Szeretettel várunk mindenkit határon innen és túl, aki ennek a szűkkörű, de lelkes felnőtt veleszületett szívbetegségekkel foglalkozó kardiológus közösségnek a szakmai álláspontját meg szeretné ismerni.


Program, további részletek hamarosan!

Dr. Ablonczy László
ACHD munkacsoport elnök 

Dr. Nagy Zsolt  
   titkár 

Dr. Bálint Hajnalka 
társszervező

  
Előzetes program tervezet megtekinthető a kapcsolt dokumentum alatt!

Regisztráció