Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic MERCK
Kongresszusok, rendezvények
Kardiológiai Horizont 2021
Rendezvény kezdete: 2021.09.17.Rendezvény vége: 2021.09.18.
Helyszín: Visegrád, Hotel Silvanus****
A rendezvény Web oldala: http://www.ekho94.hu

Kedves Kollégák!  

 

A Kardiológiai Horizont, a Magyar Kardiológusok Társasága új továbbképző fóruma a múlt ősszel debütált, az akkori járvány helyzet miatt végül az online térben, de bízunk benne, hogy az idén szeptemberben hosszú idő után ismét átélhetjük a személyes találkozás örömét abban a stimuláló környezetben, amit a Dunakanyar látványa nyújt Visegrád magaslatából.

A koncepció változatlan: a klinikai kardiológia legújabb eredményeit, gyógyszeres és nem-gyógyszeres terápiákat, diagnosztikus lehetőségeket mutatunk be, olyanokat is, amelyek hazánkban még el sem érhetők, de várhatóan a szívbetegellátás fontos lehetőségét jelentik már a közeli jövőben. Felidézzük, a teljesség igénye nélkül a néhány nappal korábban befejeződő ESC 2021 online kongresszus „hotline” szekcióinak néhány nagyon várt eredményét is.

Rendezvényünkkel elsősorban fiatal szakorvosaink és a közvetlenül szakvizsga előtt álló kardiológus rezidensek továbbképzését, a hívatásuk iránti érdeklődés és szeretet elmélyítését szeretnénk segíteni egy közvetlen, oldott hangulatú találkozás keretei között. A programot Dr. Frenkl Orsolya előadástechnikai tréningjével zárjuk, amit a tavalyi online kongresszuson ugyan már láthattak az érdeklődők, de a program legfontosabb eleme, az interaktivitás a valós jelenlét mellett érvényesül majd igazán.

 

A visegrádi találkozás reményében,

Prof. Dr. Csanádi Zoltán
a Magyar Kardiológusok Társasága Elnöke,
a Kardiológiai Horizont-2021 főszervezője

 

Regisztráció: www.ekho94.hu