Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic MERCK
Kongresszusok, rendezvények
Aritmia és Pacemaker Kongresszus
Rendezvény kezdete: 2021.09.23.Rendezvény vége: 2021.09.25.
Helyszín: 3300 Eger, Hotel Eger

Tisztelt Kollégák, Pártoló Tagok, Barátok!

 

Az MKT Aritmia és Pacemaker Munkacsoport évente rendez önálló konferenciát. 2020 márciusa óta azonban a nehéz SARS-CoV2-pandémiával sújtott helyzetben, a hatályos jogszabályok értelmében rendezvények csak online formában voltak megtarthatók. Ez idő alatt nélkülözni kényszerültünk a valódi személyes eszmecserét, pezsgő vitákat, baráti találkozásokat, és a tudományos programok végén a megérdemelt kikapcsolódásokat. Az Aritmia és Pacemaker Munkacsoport szakmai és tudományos tevékenysége a járványügyi korlátozások és a COVID-ellátás miatt megnövekedett egészségügyi ellátási teher ellenére is töretlen.

A személyes megjelenéssel járó tudományos érdeklődés „ínséges idői” után méltán várt, élőben megrendezni tervezett XIII. Aritmia és Pacemaker Kongresszusunk minden jeles előadója garantáltan kiemelkedő szintű előadásával fog hozzájárulni a rendezvény sikeréhez.

Rendezvényünk helyszíne 20 év után ismét Eger, helyi házigazdája a 2001-es Aritmia és Pacemaker Kongresszus társrendezőjeként ismert, így idén jubiláló Egri Kardiológia.

A jelenlegi rendezvény számos, innovatív kezelési metodikát és ajánlást is bemutató előadást tartalmaz, mely meghatározója lehet az elkövetkező 3-5 év gyógyszeres és eszközös aritmológiai terápiás lehetőségeinknek. Célunk a legfrissebb szakmai tartalmat eljuttatni a Hallgatósághoz, megerősítve az alap- illetve sürgősségi ellátás és a speciális aritmológia kapcsolatát.

Kongresszusunk 48 ponttal orvosok számára, szakasszisztensek részére pedig 20 továbbképzési ponttal akkreditált.

 

Elérhető az Absztraktkötet