Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

XXVIII. Ifjúsági Kardiológus Napok 2021

Időpont
2021. szeptember 3-5.
Helyszín
Miskolc-Lillafüred, Palotaszálló
3517 Miskolc - Lillafüred, Erzsébet sétány 1.

Járványügyi tájékoztató

Tisztelt Résztvevők!

Felhívjuk szíves figyelmüket a Hotel Palota védettségi igazolvány/APP és személy igazolására vonatkozó szabályaira:

Hivatkozva az alábbi linkre a 100 fő feletti rendezvényeken továbbra is szükséges a védettségi igazolvány bemutatása érkezéskor a recepción, a személyi igazolvány kíséretében.

https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a2000484.kor

Továbbá tájékoztatjuk, hogy a digitális okmányolvasó használatára vonatkozó és érvényben lévő kormányrendelet értelmében a bejelentkezés és szobaelfoglalás feltétele a szálláshely szolgáltatást igénybevevő személyek személyes adatait igazoló fényképes igazolványainak (személyi igazolvány, lakcímkártya vagy útlevél, lakcímkártya) átadása érkezéskor a recepción és digitális okmányscannerrel történő rögzítése a szálloda részéről.

Minden vendég azonosítására be kell mutatni a fényképes okmányt és lakcím igazolványt érkezéskor, gyermekeknek is.A hatályos jogszabály szerint amennyiben a vendég nem adja át okmányolvasásra a személyi azonosítására szolgáló okmányt, abban az esetben a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja. A VIZA rendszerbe adatok továbbítására a szálláshely-szolgáltató 2021. szeptember 1. napjától köteles.

Abban az esetben, ha a szálláshely szolgáltató a jogszabályi előírások okán a tartózkodást megtagadja, a szálloda a visszaigazolásban szereplő kötbér-, lemondási- vagy módosítási összeg megfizetésére igényt tart.

Program

Tisztelt Kardiológus Kollégák!

A Magyar Kardiológusok Társasága Ifjúsági Bizottságának szervezésében ismét rendhagyó módon ősszel, 2021. szeptember 03-05. között kerül megrendezésre a XXVIII. Ifjúsági Kardiológus Napok, bízva a személyes jelenléttel történő rendezvény megtartásában. A hagyományokhoz híven a megszokott családias környezetben, Lillafüreden, a Palota Szállóban várunk szeretettel minden érdeklődő Kollégát.


A 35 év alatti MKT tagok idén is kedvezményes regisztrációban részesülnek!


Dr. Szegedi Nándor
az MKT Ifjúsági Bizottságának Elnöke

Idén is lesz lehetőség kihelyezett szimulátor használatára, melyre regisztrálni a helyszínen lehet.

VERSENYFELHÍVÁS!

A 2021-es kongresszuson mindkét esetbemutatás szekcióban versenyt hirdetünk.

1. Pacemaker verseny, a Medtronic-Vitatron cég szponzorálásában: A szeptember 03. pénteki esetbemutatás szekcióra "konvencionális pacemaker" (tehát ICD, CRT eset nem jön szóba) témakörben versenyt hirdetünk: kérjük, hogy érdekes eseteik absztraktját a titkarsag@mkardio.org e-mail címre küldjék meg 2021. augusztus 18-a (szerda) 24:00 óráig. Az absztraktok közül a legjobb 4 kerülhet bemutatásra Lillafüreden: minden előadó könyvajándékban részesül (Kardiológia – zsebkönyv (szak)vizsgára készülőknek), továbbá a győztes(ek) a nemzetközi világversenyen, az ún. „World Pacing Series”-en vehetnek részt!

2. Általános kardiológiai témában versenyt hirdetünk, az Ifjúsági Bizottság jóvoltából. Ide bármely, érdekes kardiológiai témájú esetet várunk. Absztraktbeküldés: titkarsag@mkardio.org e-mail cím, határidő 2021. augusztus 18-a (szerda) 24:00 óra. A beküldött absztraktok színvonalától függően 4 vagy 5 kerülhet bemutatásra a kongresszuson. Minden, elfogadott absztrakt előadója könyvajándékban részesül (Kardiológia – zsebkönyv (szak)vizsgára készülőknek). Ezen verseny első három helyezettje további díjazásban részesül:
• 1. hely: ESC regisztrációs díj
• 2. hely: választott európai munkacsoport kongresszus regisztrációs díj
• 3. hely: választott magyar kongresszusi regisztrációs díj

Határidők

 • Rendezvény időpontja: 2021. szeptember 03-05.
 • Hosszabbított absztraktbeküldési határidő: 2021. augusztus 18.
 • Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 11.
 • Befizetési határidő: 2021. augusztus 11.
 • Lemondási határidő: 2021. augusztus 19.

Jelentkezés és regisztrációs díjak

A Hotel Palota Közleménye a koronavírussal (védettségi igazolvány) kapcsolatos helyzetre
https://hotelpalota.hu/kapcsolat/kozlemeny

 • 35 évnél fiatalabb MKT tag: 15 000 Ft
 • 35 év feletti MKT Tag: 30 000 Ft
 • Nem MKT Tag: 30 000 Ft
 • 4 év alatti gyermek: ingyenes
 • 5-12 év közötti gyermek: 15 000Ft
 • 12 év feletti gyermek: 30 000Ft

Az ár tartalmazza a tudományos programon való részvételt, a napi háromszori étkezést, illetve a szállást a Palota Szállóban.


Tekintettel a járványhelyzet miatt bevezetett vagy bevezetésre kerülő korlátozásokra és óvintézkedésekre, továbbá arra, hogy a Palota Szálló férőhelyeinek száma véges, túljelentkezés esetén a részvétel, valamint a Palota Szállóban történő elszállásolás a regisztrációs díj beérkezésének időrendje szerint történik.

A szervezés gördülékenysége érdekében kérünk mindenkit, hogy a regisztrációkor hiánytalanul töltse ki személyes adatait (telefonszám, e-mail cím, stb...)!


Kérjük, hogy a XXVIII. Ifjúsági Kardiológus Napok regisztrációs / részvételi díjának befizetése átutalással a 11711041-20867724 számlaszámra történjen! Az átutalás megjegyzés rovatába feltétlenül beírandó: IFKAN2021, név, pecsétszám.

A regisztrációs információban feltüntetett, az MKT tagokra vonatkozó kedvezményes regisztrációs díjak csak a 2021. évi tagdíj rendezése után lépnek érvénybe! A 2021. évi tagdíjat kérjük mindenki rendezze!

A befizetett regisztrációs díjat a rendezvénytől való távolmaradás esetén visszatéríteni nem áll módunkban.

A KONGRESSZUSI JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

Amennyiben utólag szeretne regisztrálni a rendezvényre,
igényét kérjük jelezze a titkarsag@mkardio.org email címre írva.

ADATKEZELÉSI ÉS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Jelen tájékoztató célja a Magyar Kardiológusok Társasága XXVIII. Ifjúsági Kardiológus Napok (2021.09.03-05., Lillafüred Palotaszálló) elnevezésű konferenciájának (a továbbiakban: rendezvény) lebonyolításához szükséges személyes adatok kezelésével kapcsolatban felmerülő lényeges adatkezelési körülmények ismertetése az Európai Parlament és a Tanács 2016/679/EU Rendelete (Általános Adatvédelmi Rendelet, a továbbiakban: GDPR) rendelkezéseivel összhangban.
Jelen Adatkezelési tájékoztató rendelkezéseinek kialakításakor a Magyar Kardiológusok Társasága különösen figyelemmel volt a GDPR és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.5.§ (1) a),) rendelkezéseire.

Részletesen

Mi az adatkezelés célja és jogalapja?
Ki az adatkezelő és ki az adatfeldolgozó személye?
Milyen adatokat kezelnek rólam?
Meddig kezelik ezeket az adataimat?
A résztvevő (érintett) személyes adatainak továbbítása
Szeretnék tájékoztatást kérni a rólam kezelt adatokról. Hova fordulhatok?
Hibásak a rólam kezelt adatok. Mit tehetek?
Szeretném kérni az adataim zárolását vagy törlését. Mit tehetek?
Szeretnék tiltakozni az adataim kezelése ellen. Mikor van erre lehetőségem és milyen formában tehetem meg?
Hova fordulhatok jogorvoslatért?

Budapest, 2021. április 7.
Magyar Kardiológusok Társasága