Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Partnereink

Egis Gyógyszergyár Zrt.


Az Egis Gyógyszergyár Zrt. részt vesz a MKT Web-rendszerének tartalomszolgáltatásában.

Weboldal: https://hu.egis.health/

Magyarország, Közép- és Kelet-Európa egyik vezető generikus gyógyszeripari vállalataként tevékenységünk a gyógyszeripar összes értékteremtő folyamatát átfogja a kutatás-fejlesztéstől a hatóanyag- és késztermék-gyártáson át az értékesítésig.
A hatóanyag-, tabletta- és injekciógyártástól a galenikus készítményekig terjedő termékskálánk készítményei partnereinken, valamint saját leányvállalatainkon és képviseleteinken keresztül több mint 60 országban érhetők el – ebből Magyarországgal együtt összesen 18 országban a leányvállalatainkon és képviseleteinken keresztül Egis márkanéven értékesítjük termékeinket. Az alapításkori hatvan fős vállalkozásból mára mintegy négyezer embert foglalkoztató nemzetközi vállalatcsoporttá bővült gyógyszergyárunk.

Évente több mint 15 milliárd forintot fordítunk K+F-re, kutatás-fejlesztésünk fókuszában a minőségi, hozzáadott értékkel rendelkező generikus készítmények állnak.
Legfontosabb terápiás területeink a szív- és érrendszer, a központi idegrendszer, emellett korszerű terápiás lehetőségeket kínálunk onkológiai, valamint nőgyógyászati készítményekkel.

Három gyáregységünk közül kettő Budapesten, egy Körmenden található. Az elmúlt több mint tíz évben modernizáltuk a késztermék-gyártás teljes folyamatát, valamint mindhárom termelő telephelyünkön korszerű kutatás-fejlesztési központokat hoztunk létre, ahol olyan magas hozzáadott értékű - például kombinációs - gyógyszerkészítményeket fejlesztünk, amelyek korszerű, költséghatékony terápiát tesznek lehetővé a betegek számára.
Néhány éve a budapesti Keresztúri úti telephelyen lehetővé vált speciális, már rendkívül kis mennyiségben is nagy hatást kifejtő hatóanyagok és késztermékek fejlesztése is, továbbá lezárult a hagyományos hatóanyaggyártó technológia teljes korszerűsítése.

habita

+Kapcsolódó dokumentumok