Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Az MKT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Magyar Kardiológusok Társasága Kardiovaszkuláris Képalkotó Munkacsoport és Central European Conference on Non-Invasive Cardiovascular Imaging közös tudományos ülése
  2020.03.03. - MKT - Hírkategória: Általános

  Időpont: 2020.10.07-10.

  Helyszín: CEU épület, Budapest, Nádor u. 9.

  Tisztelt Kongresszusi Résztvevők! Kedves Kollégák!

   

  Szeretettel köszöntjük az MKT Kardiovaszkuláris Képalkotó Munkacsoport VI. Kongresszusának résztvevőit. Nagy öröm számunkra, hogy a két évvel ezelőtti nagy sikerű rendezvényünkhöz hasonlóan tudományos ülésünket idén is a Közép-Európai Kardiovaszkuláris Képalkotó Kongresszussal közösen szervezhetjük meg. Így a kongresszus első két napján angol, a második két napon magyar nyelvű előadásokat hallhatnak az érdeklődők. Az előadásokat a nemzetközi élvonalba tartozó észak-amerikai, európai és hazai kutatók, gyakorló kardiológusok és radiológusok tartják. A szokásoknak megfelelően idén is lehetőség nyílik új kutatási eredmények és tanulságos esetek bemutatására is.

  A nemzetközi érdeklődésre való tekintettel a kongresszus helyszíne ismét Budapest lesz. A CEU építészeti díjakkal jutalmazott épületegyüttese a belváros szívében helyezkedik el. Bízunk benne, hogy ez a helyszín méltó hátteret biztosít a tudományos eszmecseréhez és új kollaborációk kialakításához. Reméljük, hogy mindenki pozitív élményekkel és új tudással gazdagodik és hazatérve még nagyobb örömmel folytatja a betegellátást és a kutatást.

  Sok szeretettel várjuk Önöket!

   

  Dr. Maurovich-Horvat Pál
  SE Orvosi Képalkotó Klinika vezetője, a kongresszus elnöke

   

  Dr. Faludi Réka
  MKT Kardiovaszkuláris Képalkotó Munkacsoportjának vezetője

Vissza

HIRDETÉS

HIRDETÉS