Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Az MKT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • "Modern echokardiográfiás módszerek a klinikai gyakorlatban” - gyakorlatközpontú tanfolyam a Balatonfüredi Konferencia 0. napján
  2019.04.23. - MKT - Hírkategória: Általános

  A Magyar Kardiológusok Társasága a GE Healthcare és a MED-EN TRADE Kft. támogatásával “Modern echokardiográfiás módszerek a klinikai gyakorlatban” címmel gyakorlatközpontú tanfolyamot szervez a Balatonfüredi Konferencia 0. napján (2019. május 2. csütörtök).

  A tanfolyam a 35 év alatti szakorvosok számára ingyenes, a 35 év feletti szakorvosok regisztrációs díja 25.000,- Ft, mely magában foglalja az egész napos tanfolyam és a büfé szolgáltatás költségeit. A tanfolyam helyszíne a Balatonfüredi Állami Szívkórház lesz. A befogadható jelentkezések száma 30 főben limitált.

   

  Kérjük, hogy a jelentkezéseket (név, e-mailcím, pecsétszám, munkahely neve, számlázási cím) az MKT Titkárságra (e-mail: titkarsag@mkardio.org) szíveskedjenek beadni 2019. április 29-ig. A regisztrációs díjat a Magyar Kardiológusok Társasága részére az alábbi bankszámlaszámra kérjük utalni: 11711034-20021513 (OTP Bank).

   

  A tanfolyam rövid leírása:

  Globális longitudinális strain? Bal és jobb kamrai volumetria három dimenzióban? A nemzetközi ajánlások egyre több elvárást fogalmaznak meg a mindennapi klinikum számára a fejlett echokardiográfiás technikákkal kapcsolatban. Elméleti és gyakorlati tanfolyamunk célja, hogy közelebb hozzuk, érthetővé tegyük a modern módszereket, és arra sarkalljuk a vizsgálókat, hogy beépítsék rutinjukba ezeket a valóban hasznos megoldásokat. Az összefoglaló előadások mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati képzésre: a résztvevőknek gyakorlott szakemberek segítségével lehetősége nyílik megtanulni a speckle tracking, illetve 3D analízisre alkalmas felvételek elkészítését, illetve saját munkaállomásokon, érdekes eseteken keresztül az utóelemzés mikéntjét.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

  Modern echokardiográfiás módszerek a klinikai gyakorlatban - program 
  pdf
   2019.04.23. 0,105 Mb

Vissza