Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Az MKT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • MKT Tanácsadó testület és elnökség választás
  2021.12.22. - MKT - Hírkategória: Általános

  Az MKT Alapszabálya értelmében a Tanácsadó Testület megválasztása két lépcsőben történik. Az első egy nyílt szavazással történő jelöltállítási fázis, a második pedig az érvényes jelöltekből a Tanácsadó testületi tagok titkos szavazással történő megválasztása.

  Sajnálatos módon a választáshoz a korábbi titkosított elektronikus felület nem áll rendelkezésre, így a jelölést, illetve választást más módon kell lebonyolítanunk.

  2022-ben a jelölés, illetve választás folyamata a következő módon alakul:

  1. Az Intellimed és az MKT Titkársága meghatározzák azon tagok névsorát, akik jelölhetők és egyben jelölésre jogosultak. Ennek feltétele, hogy szerepeljenek az MKT tagnyilvántartásában és 2021-es tagdíjuk rendezett legyen.
  2. A jelölési fázis az MKT, Intellimed által gondozott honlapjának egy felületén fog zajlani 2022. január 3-31. között, melyről minden választásra jogosult elektronikus értesítést fog kapni. A választás ezen szakaszában minden jogosult tag jelölteket állíthat, maximum 36 főt, de ennél kevesebb jelölt állítása is érvényes szavazatot jelent.
  3. Ezt követően valamennyi olyan személy, aki legalább 5 jelölést kapott és 2022. február 15-ig rendezi 2022. évi tagdíját, bekerül a következő választási fordulóba.
  4. A Tanácsadó testületi szavazólapok, amelyen azon kollégák nevei szerepelnek, akik legalább 5 jelölést kaptak, papír alapon, levélpostai úton kerülnek kiküldésre minden szavazásra jogosult MKT tagnak 2022. március 1-én. Minden választó a jelöltlistán szereplő nevek közül maximum 36 főt jelölhet meg, de ennél kevesebb személy választása esetén is érvényes a szavazata. A választás ezen fázisának jogosultságához 2021-re és 2022-re egyaránt rendezett tagdíj szükséges. A kitöltött szavazólapokat titkosított levélpostai úton (dupla borítékban) legkésőbb 2022. március 31-i postabélyegzővel ellátva kell feladni ahhoz, hogy a szavazat érvényesnek minősüljön.
  5. A szavazatok összeszámlálása ezt követően titkosított módon, közjegyző jelenlétében az MKT Titkárságán fog megtörténni.
  6. Az ily módon megválasztott Tanácsadó Testület a Balatonfüredi Konferencián 2022. május 5-én (csütörtökön) este fogja a szokott módon megválasztani az MKT 2022-2025-ös Elnökségét.

  2021. december 21.

  Prof. Dr. Tóth Kálmán
  MKT előző elnöke

Vissza