Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Felhívás a Magyar Kardiológusok Társasága Tagjainak - MKT2020
  2019.12.18. - MKT - Hírkategória: Általános

  Kedves Kollégák!


  Szeretnénk tájékoztatni Társaságunk 2020. évi Tudományos Kongresszusáról, amely 2020. május 7-10. (csütörtök, péntek, szombat, vasárnap) között a Hotel Füred Spa & Conference-ben (8230 Balatonfüred, Széchenyi István u. 20.) és a Flamingó Wellness és Konferencia Hotelben (8230 Balatonfüred, Széchenyi István u. 16.) kerül megrendezésre.

  A 2020. évi tavaszi tudományos kongresszusra javasolt témák a rendezvény oldalán megtalálhatók. (www.mkardio.hu/mkt2020)
  A Magyar Kardiológusok Társasága a kardiológia bármely területéről - a határterületeket is beleértve - vár előadás/poszter absztraktokat.


  A tavalyi évhez hasonlóan a Magyar Kardiológusok Társasága a kongresszusra csak elektronikus úton, web-es felületen a (megújult) absztrakt beküldő rendszeren át benyújtott absztraktokat fogad.
  Azon tagjaink számára, akik már rendelkeznek a Társaság honlapjához felhasználó névvel / jelszóval, – a honlap egyéb szolgáltatásai mellett – az absztraktbeküldés a tavalyi módhoz hasonlóan végrehajtható.
  Ha felhasználó nevét / jelszavát nem tudja, vagy elfelejtette, kérjük, írjon a support@mkardio.hu e-mail címre, válaszlevélben megküldjük Önnek!

   

  Az elektronikus absztraktbenyújtás 2019. december 13. - 2020. január 14. (9:00) között lehetséges. Az absztrakt beküldés feltételeiről bővebb információt itt talál: www.mkardio.hu/mkt2020. Az absztrakt nem tartalmazhat képeket, táblázatokat. Kérjük, mindenki fordítson arra figyelmet, hogy az előadásában szereplő matematikai jelek, görög betűk, egyéb szimbólumok megadása az mkardio.hu webrendszer online absztraktbeküldő felszínén rendelkezésre álló „speciális jelek” táblázat használatával történjen. A Word-ből vagy egyéb szövegszerkesztőkből az absztraktbejelentő felszínre bemásolt idegen karakterek (pl.: ±/ α/ ≤ stb. jelek) ellenkező esetben nem megfelelő formátumban jelennek meg a beküldött előadás kivonaton és ezeket utólag korrigálni nem áll módunkban. Kérjük, a bejelentés véglegesítése előtt minden esetben ellenőrizze az absztraktot a "Kivonat előnézete" gombbal. Egy elsőszerzőhöz csak egy munkahely tartozhat, melyet a legördülő menüből kell kiválasztani. Minden előadás kivonat a szerző által bejelentett szöveggel jelenik meg a Cardiologia Hungarica folyóiratban.

   

  Felhívjuk figyelmüket, hogy a beküldési határidő után a webes felületen nem fognak tudni absztraktot beküldeni, így azokat nem lesz módunk elfogadni.

   

  A Magyar Kardiológusok Társasága Elnöksége a jövőben is nagy hangsúlyt kíván fektetni a poszter szekcióra. A már bevezetésre került elektronikus poszter szekciót is tovább szeretnénk folytatni.
  Felhívjuk figyelmét, hogy jelölje meg az absztraktbenyújtásnál, hogy elfogadás esetén szóbeli vagy poszter bemutatót kér, illetve azon belül elektronikus vagy hagyományos poszter bemutatásra készül. Ugyancsak jelölje, ha a fiatal kardiológusok versenyében részt kíván venni, vagy interaktív esetbemutatást tartana.

   

  Előadás/poszter csak abban az esetben mutatható be, ha az első szerző a Társaság aktív tagja és 2020. évi tagdíja is rendezve van.

   

  Elnökségi határozat alapján minden résztvevő első szerzőként csak egy tudományos előadást vagy posztert prezentálhat, s a Magyar Kardiológusok Társasága tudományos szimpóziumán háromszor szerepelhet.

   

  A 2020. évi Balatonfüredi Kongresszusra a tavalyi évhez hasonlóan kizárólag online jelentkezhet a www.mkardio.hu web oldalunkon keresztül. A jelentkezést előreláthatólag 2020. január közepén indítjuk és április elején zárjuk le.

   

  Boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, új esztendőt kívánunk!

   

  Szívélyes üdvözlettel,
  az MKT Elnöksége és Tudományos Bizottsága

Vissza