Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • MKT Intenzív Terápiás és Resuscitatios Munkacsoportja és a Magyar Resuscitatios Társaság Vezetőségválasztás 2019 – Jelöltjavaslatok kérése
  2019.04.24. - MKT - Hírkategória: Általános

  Tisztelt MKT Tagtársunk!

  Az idei MKT Kongresszusra elfogadott szimpóziumunk keretében az Intenzív Terápiás és Resuscitatios Munkacsoport vezetőségválasztását is tervezzük. 

  Szimpózium a Magyar Kardiológusok Társasága Intenzív Terápiás és Resuscitatios Munkacsoportja és a Magyar Resuscitatios Társaság és a Magyar Aneszteziológiai Társaság szervezésében: "Invazív eljárások periarrest állapotokban" 

  Időpont és helyszín: 2019.05.03., péntek 09:15-10:45 Hotel Flamingó/Haynal Imre/Rubin terem.

  A jelenlegi elnök, Rudas Professzor úr kérését tolmácsolva minden Tagot kérünk, hogy javasoljon szabadon a vezetőségi jelöltállításhoz szakmailag kompetens, és a munkacsoport tevékenységében aktívan részt venni kívánó kollégákat.

  Felhívjuk a figyelmet, hogy olyan személy választható, illetve választhat, akinek a 2019-es tagdíja rendezve van, valamint be van jelentkezve a munkacsoportba.

  Az MKT Titkársága a szavazás helyszínén - a szavazáshoz lepecsételt hivatalos szavazólapokkal - személyes segítséget nyújt.

  Köszönettel, 

  Tisztelettel, 

  Zima Endre 

  MKT IRMCS alelnöke

Vissza