Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • PainFREE I és II vizsgálatok
  2009.03.25. - Medtronic Hungária Kft. - Hírkategória: Általános
  Szeretnénk ismét felhívni a figyelmét a Medtronic megújult partneri blokkjára a www.mkardio.hu Web-rendszerben. Megjelenéseink és feltett anyagaink célja, hogy hasznos, érdekes információval szolgáló cikkeket tudjunk bemutatni időről időre. A cikkek a pacemaker és ICD terápia szűk területén születnek, azonban a terápia gyors terjedése miatt ma már nem csak specialisták találkozhatnak a mindennapokban ilyen eszközökkel élő betegekkel, így bármely szakterületen dolgozó orvos számára nyújthatnak hasznosítható információt.

  Első alkalommal a pacemaker terápia egyik újdonságára, a SAVE PACe study-ra hívtuk fel a figyelmet, ami egy elsőre talán ellentmondásosnak hangzó jelenség, a szükségtelen jobb kamrai ingerlés következményeit vizsgálta. Mostani, második megjelenésünk alkalmával két korábbi, ám annál fontosabb tanulmányt, a PainFREE I és II vizsgálatokat szeretnénk Önöknek bemutatni. A tanulmányok azt vizsgálták, hogyan kerülhetők el az ICD készülékek által leadott fájdalmas sokkterápiák indokolatlan esetekben néhány egyszerű beállítással, megfelelő programozással.

  A szakmai anyagok a www.mkardio.hu Web-rendszer Medtronic partneri blokkjában érhetők el.

  A feltett anyagok mellett egy játékra is szeretnénk Önöket meghívni. A cikkekkel együtt minden alkalommal egy internetes kvízt is felteszünk. Az első 10 jó megoldást beküldőnek ezúttal 1-1 darab Kensington márkájú, 2 GB-os pendrive-ot küldünk. Természetesen a játéknak van 1 fődíja is. A megjelenő összes kvízt (4) helyesen kitöltő megfejtőink között 1db, 2009. novemberben, Orlando-ban megrendezésre kerülő AHA kongresszusi részvételt sorsolunk ki.

  Üdvözlettel,

  Dr. Szántó Attila
  CRDM Üzletágvezető

Vissza