Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • DOHÁNYZÁS LESZOKÁS - Programozott egyéni telefonos tanácsadás a leszokni vágyóknak
  2013.02.07. - MKT - Hírkategória: Általános
  A dohányzás visszaszorítását a Magyar Kardiológusok Társasága és a Magyar Tüdőgyógyászati Társaság közös ügyének tekinti. 
  A Magyar Tüdőgyógyász Társaság az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet szervezésében lehetőséget teremtett arra, hogy különböző leszokási módszerekkel álljanak a leszokni kívánók rendelkezésére. Így működik a telefonos leszokás támogatási „call centerük”, amely ingyenes zöld számmal elérhető bárki számára.
  2013 február elejétől  referálható a leszokni vágyó páciens  az Országos Dohányzás Leszokás Támogató Módszertani Központ (DLTMK) által működtetett call centerbe, mely helyileg a Korányi Intézetben található.

  Hat tapasztalt és speciálisan képzett szakember várja és segíti  a motivált leszokni vágyókat a validált, proaktív módszerű és kidolgozott tematika mentén, programszerűen összeállított, több hívásból álló,  telefonos  tanácsadás során.

  Bárki  hívhatja a call center  ingyenes  ZÖLD  SZÁMÁT:  06-80-44-20-44

  Szakemberek segítenek a leszokásban. A nem- dohányzást is tanulni kell! A  telefonos tanácsadás nagy segítség a szakorvos számára  a dohányos betegek eredményes szervi kezelése során minden, a dohányzással összekapcsolható, annak szövődményeként tekinthető betegségben. Mostantól tud hová fordulni a beteg, ha segítségre van szüksége és orvosa, ha módszertanilag hiteles, irányelvet követő módszer felé akarja delegálni  a betegét.


   A telefonszám országosan elérhető.

Vissza