Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • 2013-AS VEZETŐSÉGVÁLASZTÁSUNK JELÖLÉSI SZAKASZA FEBRUÁR 7-IG TART !
  2013.01.07. - MKT - Hírkategória: Általános
  Tisztelt Tagtársak, kedves Kolléganők, Kollégák!

  Hazánkban a mi társaságunk az első, amely elektronikus, minden tag számára hozzáférhető tisztségviselő-választási rendszert fogadott el, dolgozott ki és üzemeltet. A rendszer azonban csak akkor működhet hatékonyan, ha mindenki részt vesz a szavazás folyamatában és véleményét nyilvánítja.

  Magyar Kardiológusok Társaságának elnöksége már a 2010-es tisztségviselő-választás folyamatát is elektronikus távszavazással bonyolította le. Ezzel kapcsolatos eddigi munkánk során bebizonyosodott, hogy megnyugtató jogbiztonságot nyújtó alapokat teremtenünk, melyet közgyűlésünk elfogadott. 2013-as Vezetőségválasztás során is egy külső, autentikus céget, a NETLOCK Kft.-t kértük fel a választás jogszerű hátterének biztosítására.
  A hitelesített interneten elérhető felületet, ahol a szavazás történik így igazoltan üzembiztos, jogbiztos és a titkosság is 100 %-ban garantált. Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy azon tagjaink, akik a december 7-ig beérkezően rendezték tagdíjukat, azaz hivatalosan teljes jogú taggá váltak, felkerültek a távszavazási jelölt listára, jelölhetők és választhatók illetve jelölhetnek és választhatnak.

  A hivatalos jelölési szakasz 2013. január 7-én kezdődik és február 7. éjfélig tart. A szavazati jog a megadott időintervallumon belül bármikor és bárhol (bármely, interneteléréssel rendelkező számítógépen) kényelmesen néhány gombnyomással gyakorolható. A rendszer mind a jelölési és a választási periódusban egy-egy alkalommal enged szavazatot leadni. Minden arra jogosult tag közvetlenül (elektori testület közbeiktatása nélkül) szavazhat a Társaság Tanácsadó Testületére, mely azután az Elnököt, az Elnökséget és a többi tisztségviselőt a megszokott módon választja meg megalakulását követően, következő kongresszusunk idején.

  A Magyar Kardiológusok Társaságának Elnöksége kéri Önöket, hogy vegyenek részt a választási folyamatban, és mindenki személyesen nyilvánítson véleményt a jövőnket meghatározó tisztségviselőinkről.
  ovábbi részletek a www.mkardio.hu/vezetosegvalasztas2013 >> oldalon találhatók.

  Kérjük adja le jelölését!

Vissza