Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Szeretettel várjuk az érdeklődőket a Magyar Kardiovaszkuláris Rehabilitációs Társaság soron következő kongresszusára Szolnokra
  2012.06.25. - MKT - Hírkategória: Általános
  Idén 20 éves Magyar Kardiovaszkuláris Rehabilitációs Társaság. Ez idő alatt a Társaság a kardiológiai rehabilitáció és szekunder prevenció területén dolgozó orvosokat, gyógytornászokat, dietetikusokat, psychológusokat, egészségügyi szakdolgozókat gyűjtötte össze egy közös cél érdekében, hogy a szívbetegek teljesebb és hosszabb életet élhessenek szívbetegségük jelentkezése után. A hatékony életmódváltás, következetes szekunder prevenció elérése felkészült, jól együttműködő kardiológiai rehabilitációs teamet kíván.

  Kétévenként megrendezésre kerülő vándorgyűléseink a legnagyobb és legfontosabb hazai fórumot jelentik szakembereinknek, ahol a kardiológiai rehabilitáció területéről hangzanak el továbbképző, összefoglaló előadások és megrendezésre kerülnek szakmapolitikai kerekasztal megbeszélések. A kongresszus akkreditált továbbképző programot nyújt az orvosoknak és szakdolgozóknak.

  A Szolnoki Kardiológiai Centrum, a Szolnok Szívügyünk Alapítvány nevében szeretettel meghívjuk Önöket a Magyar Kardiovaszkuláris Rehabilitációs Társaság soron következő kongresszusára Szolnokra, a szolnoki Tiszaligetbe, 2012.október 5-6-ára.

  www.asszisztencia.hu/mkrt/ >>

  Értesítő a kapcsolódó dokumentumok alatt.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

  Magyar Kardiovaszkuláris Rehabilitációs Társaság Vándorgyűlése értesítő 2012  
  pdf
   2012.06.25. 2,075 Mb

Vissza