Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Magyar szereplés az ESC 2011-es párizsi kongresszusán
  2011.10.26. - MKT Web-szerkesztőség - Hírkategória: Általános
  Az Európai Kardiológusok Társaságának kimutatása szerint a társaság éves kongresszusán Párizsban 224 MKT-tag és összesen 261 magyar résztvevő volt jelen. Ezzel Magyarország a 28. helyen végzett a résztvevők listáján.

  A Magyar Kardiológusok Társaságának tagjai összesen 100 absztraktot küldtek be, amiből 26 került elfogadásra. A tudományos programban pedig 4 olyan szekció volt, melyben magyar elnöklés volt. Két szekciót Merkely Béla professzor, az MKT elnöke, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központ igazgatója, kettőt pedig Szatmári András, a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet főigazgató helyettese elnökölt a párizsi kongresszuson.

  A nemzetközi kongresszuson három magyar előadás hangzott el. Ebből kettőt a Debreceni Egyetem munkatársai tartottak, Dr. Papp Zoltán professzor valamint Dr. Rácz Ildikó; egyet pedig a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központ munkatársa, Dr. Maurovich Horvát Pál.

  Az ESC-kongresszus magyar elnöklések, előadások és absztratkok anyagai tagjaink számára a web-rendszerbe történt bejelentkezést követően megtekintketők ITT >>

Vissza