Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Pályázati felhívás kongresszusi részvétel támogatására a 2011. január - 2011. decemberi időszakra
  2011.01.19. - Krka Magyarország Kereskedelmi Kft. - Hírkategória: Általános
  A Krka Magyarország Kereskedelmi Kft. pályázatot hirdet háziorvosok és szakorvosok részére belföldi és külföldi kongresszusokon való részvétel támogatására.
  A pályázat célja:
  A pályázó orvosok szakmai és tudományos fejlődésének elősegítése, valamint az egészségnevelési és az egészségügyi tudományos ismeretek terjesztésének elősegítése.
  Az igényelhető támogatás:
  A kongresszuson, szakmai továbbképzésen való részvétellel közvetlenül összefüggő regisztrációs díj, szállás- és útiköltség.
  A pályázat benyújtása:
  Pályázni a „Pályázat rendezvényen való részvétel támogatására” formanyomtatvány benyújtásával lehet, mely beszerezhető a KRKA területi képviselőitől, valamint a Krka központi telefonszámára (+36-1 355-8490) történő telefonhívást követően postai úton.
  A pályázatokat folyamatosan „Krka pályázati alap” jelige feltüntetésével zárt borítékban kell benyújtani az alábbi címre: Krka Magyarország Kft. 1036 Budapest, Pacsirtamező u. 3–11/A, IV. lépcsőház 1. em. 3. A pályázati adatlaphoz csatolni kell az adatlapban előírt mellékleteket
  A pályázatok elbírálása:
  A Krka Támogatási Bizottsága a pályázatokat havonta bírálja el. Csak a megfelelően kitöltött és dokumentált pályázatok kerülnek értékelésre. Mivel a megítélendő támogatás céljára korlátozott keret áll rendelkezésre, a Krka Magyarország Kft.-nek nem áll módjában minden benyújtott pályázatot támogatni. A bizottság a döntését nem indokolja, a döntés ellen fellebbezésnek helye nincs. Az eljárási szabályzat - mely alapján a pályázatok elbírálása történik - a Krka fent megjelölt címén megtekinthető.
  A Krka a beküldött pályázatokat nem őrzi meg, és nem küldi vissza.
  A Krka fenntartja magának a jogot a pályázati anyagban leírtak ellenőrzésére. A Krka valamennyi pályázót írásban értesíti és a nyertes pályázókkal támogatási szerződést köt.

Vissza