Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Jelentkezzetek mihamarabb az Ifjúsági Kardiológus Napokra! Az elszállásolás sorrendje a regisztrációs díj IFKAN számlára történő beérkezésének ideje szerint történik!
  2011.02.14. - MKT, Ifjúsági Bizottság - Hírkategória: Általános
  A XVIII. Ifjúsági Kardiológus Napok a hagyományokhoz híven 2011-ben ismét Lillafüreden, a már felújított Palota Szállóban kerül megrendezésre, időpontja: 2011. április 15-17.

  Szeretettel várjunk minden érdeklődő 35 éven aluli fiatal kolléga jelentkezését, aki - lehetőség szerint - a Magyar Kardiológusok Társaságának tagja!
  A 2011 évi Ifjúsági Kardiológus Napok online regisztrációjára a www.mkardio.hu/ifkan2011 oldalon van lehetőségetek 2011. március 1-ig!

  Felhívjuk a figyelmet, a Palota Szállóban a szálláshelyek limitáltak, így a vita és félreértések elkerülése végett a Palota Szállóban történő elszállásolás sorrendje a regisztrációs díj IFKAN számlára történő beérkezésének ideje szerint történik, időrendben.

  Közérdekű információk:
  A rendezvényre történő regisztráció feltétele: MKT tagság, valamint 2011 évre rendezett tagdíj.
  Kérjük, hogy a rendezvény RÉSZVÉTELI DÍJA átutalással, a Magyar Kardiológusok Társaságának IFKAN 11711041-20867724 számlaszámra történjen Az átutalás megjegyzés rovatába feltétlenül, pontosan írjátok be: IFKAN2011, név, pecsétszám

  Kérjük, hogy a kongresszusi regisztrációs díj kizárólag elektronikus utalás útján kerüljön kiegyenlítésre, csekket idén nem küldünk ki.
  Kérjük, fokozott figyelmet fordítsatok a tényre, mi szerint a regisztráció csak a részvétel díj megadott számlaszámra történt beérkezését követően tekinthető érvényesnek! Ettől eltekinteni nem áll módunkban.
  Reggeli minden kongresszusi résztvevő számára a Palota Szállóban fogyasztható; ugyanúgy a hotel vendégei számára elérhető szolgáltatásokat is (pl.: wellness) minden kongresszusi részvevő igénybe veheti, tehát azon részvevők is, akiknek a szálláshelyük máshol van.
  Minden MKT tag maximum 1 fő NEM TAG 14 év feletti kísérőt (részvételi díja 20.000 Ft) hozhat magával, természetesen 14 év alatti gyerekek jöhetnek, számukra a részvétel ingyenes.
  Előadók figyelem! Felhívjuk a szíves figyelmet, hogy a kongresszusi regisztrációt előadóknak is be kell küldeniük.

  Ne felejtsétek, ha április, akkor Ifjúsági Kardiológus Napok!

  Dr. Édes István Ferenc s.k.
  az MKT Ifjúsági Bizottságának Elnöke

Vissza