Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Esetbemutatás szekció az MKT májusi Kongresszusán
  2010.12.21. - MKT, Dr. Csanádi Zoltán - Hírkategória: Általános
  Tisztelt Kolléganők, Kollégák!

  A Magyar Kardiológusok Társasága Elnöksége és Tudományos Bizottsága soron következő, májusi Kongresszusán új szekció indítását tervezi „Tanulságos esetek” címmel. A cél elsősorban nem ritkaságok vagy korlátozottan elérhető diagnosztikus és terápiás lehetőségek bemutatása, hanem olyan klinikai helyzetek megbeszélése, melyek az általános kardiológiai gyakorlatban rendszeresen előfordulnak, mégis a diagnosztika vagy az optimális kezelés gyakran nem egyértelmű, vagy nehezen elkerülhető csapdákat rejt a kezelő orvos számára. Különösen érdekesek lehetnek olyan „provokatív” esetek, amelyek megoldása nem egyértelmű, amelyek várhatóan jelentős vitát váltanak ki. A prezentációk interaktív jellegét szavazógép használatával tervezzük erősíteni.
  Az új szekció reményeink szerint felkelti a kardiológusok széles körének érdeklődését, azokét is, akik mindennapi munkájában a „csúcs technikának” számító eszközökre kevésbé támaszkodhatnak.

  A „Tanulságos Esetek” szekcióba küldendő absztraktok benyújtásának technikai feltételei azonosak a többi absztraktéval. A cím után kérjük feltüntetni: „Tanulságos esetek” szekció.

  Csanádi Zoltán
  MKT Tudományos Bizottsága Elnöke

Vissza

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS