Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Medtronic szakmai kvíz indul!
  2010.09.16. - Medtronic Hungária Kft. - Hírkategória: Általános
  Tisztelt Doktornő, Doktor úr!
  Szeretnénk ismét felhívni a figyelmét a Medtronic partneri blokkjára a www.mkardio.hu web-rendszerben. Megjelenéseink és feltett anyagaink célja, hogy hasznos, érdekes információval szolgáló cikkeket tudjunk bemutatni időről időre. A cikkek a pacemaker és ICD terápia szűk területén születnek, azonban a terápia gyors terjedése miatt ma már nem csak specialisták találkozhatnak a mindennapokban ilyen eszközökkel élő betegekkel, így bármely szakterületen dolgozó orvos számára nyújthatnak hasznosítható információt.

  Első alkalommal 2 olyan cikket választottunk ki, melyek a pacemaker terápia és az egyre gyakrabban végzett mágneses rezonanciás vizsgálat kapcsolat alapkérdéseit elemzi.
  A szakmai anyagok a www.mkardio.hu Web-rendszer Medtronic partneri blokkjában >> érhetők el.

  A feltett anyagok mellett egy játékra is szeretnénk Önöket meghívni. A cikkekkel együtt minden alkalommal egy internetes kvízt is felteszünk. Az első 10 jó megoldást beküldőnek ezúttal 1-1 darab 4 GB-os pendrive-ot küldünk. Természetesen a játéknak van 1 fődíja is. Az elkövetkezendő néhány hónapban megjelenő négy kvízt legjobban kitöltő megfejtőink között 1db, 2011. augusztusában, Párizsban megrendezésre kerülő ESC kongresszusi részvételt sorsolunk ki*.

  Üdvözlettel,
  Dr. Szántó Attila
  CRDM Üzletágvezető

  * A díj magában foglalja az utazást, a regisztrációt és a szállás költségeit, azonban nem tartalmazza a költségtérítést.
  A díj készpénzre nem váltható illetve nem átruházható.
  A repülőjegyet csak a kongresszus napjának kezdetére illetve végére van módunkban kiállítani Budapest-Párizs-Budapest útvonalon. Hosszabítás nem lehetséges. A szállodai szoba egyágyas, standard. Kétágyas elhelyezés nem lehetséges.

Vissza