Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A Magyar Kardiológusok Társasága szakmai partnerei

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Teva Sandoz Novo

Az MKT legfrissebb hírei


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Hiteles, közérthető és elérhető információ nélkül rosszabbul gyógyul a beteg – annak pedig mi látjuk a kárát
  2024.05.14. - MKT - Hírkategória: Általános

  2014 óta, tehát már tíz éve dolgozunk azon, hogy Magyarország legnagyobb orvostársaságaként kezünkbe vegyük betegeink, leendő betegeink és családtagjaik internetes tájékoztatását.

  A szív- és érrendszeri problémákról, azok megelőzéséről, kezeléséről, a nemzetközi újdonságokról koncentráltan, egy helyen, hitelesen, csak az Evidence Based Medicine elvei mentén számolunk be a laikusoknak.

  A Szívderítő oldalon a nemzetközi kardiológiai hírek betegbarát kivonataival találkozhatnak, illetve magyar szívgyógyászok által írt vagy ellenőrzött, érthető cikkeket olvashatnak a betegségekről, tünetekről, terápiákról. A hívják fel pácienseik figyelmét arra, hogy felmerülő kérdéseikre választ találhatnak az oldalunkon, tehát így is segítséget nyújtunk nekik abban, hogy hozzájussanak azokhoz az információkhoz, melyek birtokában felelős döntéseket tudnak hozni, életmódot tudnak változtatni és hűségesek tudnak maradni a terápiához.

  Kiemelt témák a Szívderítőn

  Az olvasók a prevencióval kapcsolatos anyagokat a Szíverősítő rovatban találják meg, mozgásról, táplálkozásról, a betegség lelki vetületeiről és az életmódról is írunk.

  A betegségekkel/kezeléssel kapcsolatos témákat a Szívzűrök rovatba tettük.

  A főoldalon Ureczky Eszter jóvoltából kardiológiai témákat használva kalandozunk kicsit a művészetek világában is, illetve mindig olvasható a főoldalon egy rövidebb edukációs célú üzenet, amit fontosnak tartunk. Minden frissítéskor új üzenetet lát itt az olvasó, így mindig valami új információt kap.

  Nem csak a YouTube-csatornánkon, hanem a Szívderítő oldalán is megtalálhatók videós tartalmaink.

  Szívderítő online és appként is

  Az oldal nem csak weben, hanem applikációként is elérhető.

  iOS-re az Appstore-ban:

  https://apps.apple.com/hu/developer/magyar-kardiologusok-tarsasaga/id1684970567?l=hu

  Androidra a Googe Play Áruházban:

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myitsolver.mkt&pcampaignid=web_share

  Kérjük, hogy www.szivderito.hu honlapot és az applikációt is a népszerűsítsék pácienseik között.

  Mondja el élőszóban a rendelés alatt, mutassa meg az applikációt a páciensének, ossza meg az oldalt a közösségimédia-felületeken.

  Hiteles, hozzáértő szerzők

  A felület nyitott arra, hogy teret adjon a tagjaink számára, ha a laikusoknak írnának az általuk kedvelt, fontosnak tartott témákról. Ezek a cikkek természetesen az illető orvos neve alatt jelennek meg.

  Kéky Kira egészségügyi szakújságíró, az oldal főszerkesztője a Szívderítő tervezése óta, tehát már 10 éve dolgozik velünk, azóta is minden elnökség megelégedettségére. Elkötelezett újságíró az ismeretterjesztésben, az álhírek elleni küzdelemben, a laikusok felvilágosításában. Szakmai munkáját már 12 médiadíjjal és kitüntetéssel ismerték el, most pedig az MKT elnöksége nevében elismerő oklevelet adományoztunk az elmúlt 10 évben a Társaságért végzett kimagasló szakmai tevékenységéért.

  A Szívderítő tartalmainak előállításában Bódi Zoltán és Ureczky Eszter, illetve az MKT munkacsoportjai által delegált szerkesztőbizottság is részt vesz. Az oldal készítője, fejlesztője és üzemeltetője az IntelliMed.

Vissza