Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Az MKT Kardiovaszkuláris Képalkotó Munkacsoportjának VI. Kongresszusa - ONLINE
  2021.06.04. - MKT - Hírkategória: Általános

  Időpont: 2021.június 17-19.
  Helyszín: ONLINE

  Tisztelt Kongresszusi Résztvevők! Kedves Kollégák!

   

  Hosszú ideig reménykedtünk benne, hogy a számos online rendezvény után a Képalkotó Munkacsoport VI. Kongresszusát már személyes jelenléttel tudjuk megrendezni. Sajnos mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy a járványhelyzet nem engedi meg, hogy júniusban Szegeden találkozhassunk.

   

  A kardiológia és ezzel együtt a kardiovaszkuláris képalkotó vizsgálatok fejlődése azonban a járvány ideje alatt sem állt meg. Ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy bemutathassuk az érdeklődőknek a legújabb diagnosztikus lehetőségeket, a képalkotó módszerek egyre bővülő fegyvertárát. Ugyancsak nagy jelentőségű, hogy megosszuk egymással a COVID járvány során szerzett tapasztalatainkat. Mindezek fényében úgy döntöttünk, a kongresszust változatlan tartalommal, de online formában rendezzük meg. Az előadásokat valós időben közvetítjük, így a vita során az érdeklődők élő chatfalon keresztül tehetik fel kérdéseiket, kommentálhatják az elhangzottakat.

   

  Az online kongresszuson a RÉSZVÉTEL INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a www.kepalkoto2021.hu oldalon lehet. A végleges programot mellékeljük.

   

  A kongresszus akkreditációja folyamatban van. (Az előző hasonló rendezvényt 38 ponttal akkreditálták az OFTEX-en.)

   

  A kongresszus megnyitását megelőzően, 2021. 06. 17-én délelőtt az érdeklődők a GE Healthcare által szervezett ingyenes online szimpóziumon vehetnek részt. A program a fejlett képalkotó technikák mindennapi használatát helyezi előtérbe egy új tréning-formátumot alkalmazva: a regisztrált résztvevők virtuális EchoPAC-szervereken gyakorolhatják a legújabb elemzési metódusokat akár a saját otthonukból. A szimpózium programja és a regisztráció részletei a mellékelt dokumentumokban találhatók.  

   

  Reméljük mindez felkeltette érdeklődésüket és hamarosan, ha más formában nincs is erre lehetőségünk, de legalább virtuálisan találkozhatunk. Szeretettel várunk mindenkit, aki a modern, multimodális kardiológiai képalkotás iránt érdeklődik!

   

  A Magyar Kardiológusok Társasága,
  Kardiovaszkuláris Képalkotó Munkacsoportjának vezetősége

  Kapcsolódó dokumentumok(3)

  Az MKT Kardiovaszkuláris Képalkotó Munkacsoportjának VI. Kongresszusa - Program 
  pdf
   2021.06.04. 0,689 Mb
  GE Healtcare virtuális "hands-on" tréning - meghívó 
  pdf
   2021.06.04. 3,259 Mb
  GE Healtcare virtuális online képzés - meghívó 
  pdf
   2021.06.04. 0,044 Mb

Vissza