Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Szívelégtelenség Kongresszus 2021 Online
  2021.02.04. - MKT - Hírkategória: Általános

  Tisztelt Kollégák, kedves Barátaink,

   

  A XIII. Szívelégtelenség Kongresszus ebben az évben a járványügyi helyzetnek megfelelően, a többi Kongresszushoz hasonlóan, online formában kerül megrendezésre.

  A programban az elmúlt év újdonságai és a szívelégtelenség ellátásának a világjárvány kapcsán felmerülő problémái mellett többek között helyet kapnak az új irányelvek és ezek szívelégtelenség vonatkozásai, a HFpEF hátterében álló kezelhető kórképek, s természetesen most is szóhoz jutnak fiatal, tehetséges kollégáink a HOT (Heart Failure Specialist of Tomorrow) symposiumon.

   

  A Kongresszus előre felvett előadásai a Magyar Kardiológusok Társaságának honlapján 2021. február 1-től március 31-ig, az alábbi linken tekinthetők meg, a kongresszusi regisztráció során megadott e-mail cím segítségével: www.mkardio.hu/szivelegtelenseg2021.

   

  Előzetes terveink szerint a felvett előadásokat egy online real-time kerekasztal beszélgetés egészíti ki, ahol visszatérünk a Kongresszus legfontosabb témáira és lehetőség lesz interaktív formában kérdezni az előadóktól vagy kommentálni az elhangzottakat. Az élő adásban a Szívelégtelenség Kongresszus történetében először külön szimpózium keretén belül előadásokat tartanak a European Society of Cardiology Heart Failure Association vezető szakértői. A kerekasztal beszélgetés pontos időpontjáról a későbbiekben küldünk értesítést.

   

  A kongresszus szabadon választható tanfolyamként akkreditációra került a DE ÁOK/2020.I./00074 kódszámon. Sikeres tesztírás esetén a kardiológus, belgyógyász, szívsebész és háziorvos kollégák 32 kreditpontot kapnak. A tesztírásra március 15. és március 31. között lesz lehetőség.

   

  További információ: www.ekho94.hu.

   

  Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

   

  A Szívelégtelenség Kongresszus szervezői

   

Vissza