Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Lezajlott az MKT 2020 online Kongresszusa
  2020.11.19. - MKT - Hírkategória: Általános

  Az elmúlt héten a több mint 1200 regisztrált résztvevő 4 napon át követhette az interneten keresztül élő egyenes adásban az MKT 2020. évi Kongresszusát. Annak ellenére, hogy ez volt Társaságunk történetében az első ilyen rendezvény, számottevő technikai probléma nélkül sikerült a több mint 450 előadást, referátumot, poszter bemutatást eljuttatni az érdeklődőkhöz.

  A nézők száma egy-egy napon megközelítette a 700-at, ami várakozáson felüli a jelenlegi járványhelyzet mindannyiunkra nehezedő terhei között. A teljes program és az előadások minden regisztrált résztvevőnek továbbra is elérhetők honlapunkon 2020. december 31-ig. A kongresszusra nem regisztrált MKT tagok szintén meg tudják nézni a programot, de az előadások megtekintéséhez csak utólagos regisztrációt követően tudunk hozzáférést biztosítani. Kérjük, amennyiben utólagosan szeretne jelentkezni, úgy jelezze az MKT Titkárságán, a titkarsag@mkardio.org e-mail címen.

   

  Tisztelettel gratulálunk az „MKT aranyérem” kitüntetést megkapó leköszönt elnökünknek, dr. Tóth Kálmán professzor úrnak, valamint az „MKT ezüstérem” kitüntetést elnyerő dr. Kerkovits András főorvos úrnak és dr. Tomcsányi János professzor úrnak. Ugyancsak szívből gratulálunk a Cardiologia Hungarica díjnyerteseinek, dr. Fábián Alexandrának (legjobb eredeti közlemény – 2019) és dr. Tajti Péternek (legjobb esetismertetés – 2019), valamint a „Lozsádi Norbert Ifjúsági díj” nyertesének, dr. Czimbalmos Csillának és az „MKT-Richter Gedeon pályázat” nyertesének, dr. Ruppert Mihálynak.

   

  A kongresszus során az ifjúsági versenyszekciókban a megszokotthoz hasonlóan idén is kiváló előadásokat hallhattunk. Őszinte szívvel gratulálunk a nyerteseknek: a klinikai szekcióban első helyezett dr. Tarjányi Zoltánnak, a második helyezett dr. Szabó Liliána Erzsébetnek, a harmadik helyezett dr. Bacsárdi Fanninak, valamint az experimentális szekcióban az első helyezett dr. Sayour Alex Alinak, a második helyezett dr. Kellermayer Dalmának és a harmadik helyezett dr. Ruppert Mihálynak.

   

  Ezúton is szeretnénk megköszönni valamennyi aktív résztvevő, előadó, üléselnök, moderátor kitűnő munkáját, melynek köszönhetően az idei rendezvény színvonala is legalább olyan magas volt, mint a korábbi, hagyományos balatonfüredi találkozóké. Nagyra értékeljük egészségipari támogatóink kiállását a rendezvény mellett és rugalmasságukat ebben a tőlük is jelentős kompromisszumot kívánó helyzetben. Köszönjük a közvetítést lebonyolító SMARTEQ Kft-nek, Mándoki Szittyának és munkatársainak a hibátlan technikai lebonyolítást, a türelmes és kellemes kommunikációt az adásba bejelentkező tagtársainkkal. Hasonló elismerés illeti Nagy Lajost és az IntelliMed Hungária Kft többi munkatársát is a Kongresszus teljes informatikai előkészítésében, valamint a honlapon történő megjelenés kialakításában végzett kitűnő munkájukért. Nagy köszönettel tartozunk idén is az EKHO 94 Kft-nek és az MKT Titkárság dolgozóinak a hatalmas szervezési és adminisztrációt igénylő munkáért. 

   

  Prof. Dr. Csanádi Zoltán
  az MKT elnöke

  Prof. Dr. Járai Zoltán
  az MKT főtitkára

Vissza