Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Egri Kardiológiai Napok - Online Továbbképző Tanfolyam
  2020.05.25. - MKT - Hírkategória: Általános

  Megtekinthető: 2020.07.02-től 2020.12.31-ig

  Korábbi levelünkben arról tájékoztattuk, hogy az április elejére tervezett Egri Kardiológiai Napok Továbbképző Tanfolyamot július elején rendezzük meg.

  A járvánnyal kapcsolatos események alakulása alapján azonban nyilvánvalóvá vált, hogy ez az időpont túl korai, ugyanakkor szeretnénk mielőbb lehetőséget biztosítani Önöknek az előadások megtekintésére. Egy esetleges későbbi időpontra való áthelyezés túlzottan megterhelné az őszi, remélhetőleg már normál üzemmódban működő konferenciaszezont, így az online megvalósítás mellett döntöttünk. Az előadásokat május és június hónapban rögzítjük, melyeket július elejétől tudnak megtekinteni a rendezvényre regisztrált érdeklődők. Ez a megvalósítás lehetővé teszi, az Önöknek legmegfelelőbb időpontban történő továbbképzést és a tesztvizsga elvégzését is!

  Az előadások mellett készülünk élő kerekasztal megbeszélésekkel is, melyeknek pontos időpontjáról a weboldalunkon, a hamarosan induló ConventiOnline aloldalon, azon belül is az EKN ONLINE tanfolyamnál találnak majd információt.

  Azon kedves résztvevőink, akik előzetesen regisztráltak és befizettek az Egri Kardiológiai Napok című rendezvényre, eldönthetik, hogy élnek-e az online tanfolyam előnyeivel. Amennyiben igen, úgy a regisztrációs díj különbözetet (az új, online regisztrációs díj 20.000 Ft / fő), illetve az esetleges étkezési és szállásköltséget visszatérítjük. Természetesen, ha ez a megoldás nem elfogadható az Önök számára, úgy a teljes befizetést visszatérítjük. Tisztelettel kérem, hogy döntésükről 2020. május 30-ig szíveskedjenek tájékoztatni bennünket a kszaniszlo@convention.hu e-mail címen.

  Azon kedves vendégeink, akik valamelyik cég támogatásával vettek volna részt a rendezvényen, kérjük, hogy egyeztessenek a szponzor cég munkatársaival az online tanfolyamon való részvétel további lehetőségéről!

  Nagy örömmel invitáljuk azon érdeklődőket is, akik korábban nem regisztráltak a rendezvényre, de ezt a kényelmes megoldást választva szívesen részt vennének az idén, rendhagyóan online térben megvalósuló tanfolyamunkon!

  Köszönjük a megértését!

  -----

  További információk, program, jelentkezés a rendezvény weboldalán érhetők el.

Vissza