Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

gyógyszeripari információk

Partnereink

gyógyszeripari információk

BAYERegisMedtronicMERCKMSDTEVA

Partnereink

Teva Gyógyszergyár Zrt.


Weboldal: https://www.teva.hu/

TE VAgy a legfontosabb!

A Teva név egyet jelent a minőségi, megfizethető áru készítményekkel, a széles termékportfolióval, a munkahelyteremtéssel, világszínvonalú új beruházásokkal a magyar iparban és a felelős magatartással a magyar kultúra, sport és oktatás területén.

A Teva a Világban…

több mint 60 országban, 40 000 munkatárs összehangolt munkájának köszönhetően mára a világ legnagyobb generikus gyógyszergyártójává vált. Termékportfoliónkban több mint 1200 molekula szerepel és 2010-ben világszerte 2500 receptre adtak ki Teva terméket percenként! Vállalatunknak 25 országban van gyártó helye, és 18 országban kutatás-fejlesztési központja. Közülük Magyarország kiemelten fontos a globális gyártás és kutatás-fejlesztés szempontjából…

A Teva Magyarországon…

közel 20 éve kezdte meg működését. A vállalat globális növekedéséhez fontos pillérének tartotta a nagy múltú hazai gyógyszeripart és az abban dolgozó kiváló szakembereket. 1995-ben megvásárolta a Biogált Debrecenben, majd a Humán Gyógyszergyárat Gödöllőn. A gyártást folyamatosan fejlesztette, bővítette, valamint Sajóbábonyban új alapanyaggyártó üzemet hozott létre munkalehetőséget teremtve az ország munkanélküliségtől leginkább sújtott régiójában. A Teva közel 20 éves működése alatt mintegy 230 milliárd forintot ruházott be Magyarországon, megteremtve üzemeiben a világszínvonalú gyógyszergyártást és munkát adva közel 3000 embernek.
A Teva, a magyar piacon az egyik legszélesebb termékportfólióval rendelkező gyógyszercég, melynek kiváló minőségű termékei többek között a szív, és- érrendszeri, az emésztőszervi, az urológiai, és az onkológiai betegségek kezelésében segítenek. Statisztikai felmérések alapján, ma Magyarországon minden hetedik beteg Teva terméktől gyógyul.
Emellett az egészség megőrzésében jelentős szerepet játszó vitaminjainak és étrend-kiegészítőinek, a fogápolás,- és babaápolási termékeinek évek óta bizalmat szavaznak a magyar háziasszonyok.

Iránymutatás a társadalmi szerepvállalás területén is…

A Teva hisz a tehetséges magyar művészekben, a kiváló sikereket elérő magyar sportolókban és az innovatív dolgokra nyitott hazai fiatalságban. Ezért is alakított ki 2008-ban főtámogatói kapcsolatot a budapesti Vígszínházzal, amely az egyik legelismertebb társulattal rendelkezik Magyarországon. A sport terén pedig névadó szponzorává vált a DVSC-TEVA futball és a TEVA- Gödöllői RC röplabda csapatnak. A magasan képzett fiatalok a gazdaság motorjai ezért is indította el a Teva a Debreceni Egyetemmel azt az egyedülálló oktatási együttműködést, mely hozzájárul a magas színvonalú hazai gyógyszerészképzéshez, valamint a program keretében végzett diákok elhelyezkedéséhez.

+Kapcsolódó dokumentumok