Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

gyógyszeripari információk

Partnereink

gyógyszeripari információk

BAYERegisMedtronicMERCKMSDSERVIERTEVA

Partnereink

Medtronic Hungária Kft.


Medtronic Hungária Kft.
1123 Budapest Alkotás u. 50.
Tel.: 1/ 889 0600
Fax: 1/ 889 06 99
www.medtronic.com
www.endeavorstent.com

A Medtronic világelső az orvos-technológia területén, és életre szóló megoldást biztosít a krónikus betegséggel élők számára. Az általunk kínált termékek, terápiák és szolgáltatások megkönnyítik vagy meghosszabbítják több millió ember életét. Évente 2,5 millió páciensünk megelégedettségére szolgál a Medtronic technológia, amely a szívbetegség, az idegrendszeri problémák, az érbetegségek, a cukorbetegség és más hasonló állapotok kezelésében is sikerrel alkalmazható.

Simon Balázs
Cardiovascularis üzletágvezető
balazs.simon@medtronic.com

A Medtronic részt vesz az MKT Web-rendszerének tartalomszolgáltatásában.

Vegyen részt játékunkban! Medtronic partneri blokkban publikált szakmai cikkeinkkel kapcsolatos internetes kvízt kitöltők közül az első 10 jó megoldást beküldőnek ezúttal 1-1 darab 4 GB-os pendrive-ot küldünk.

FŐDÍJ: A legjobban teljesítő megfejtőink között

1db, 2011. augusztusában, Párizsban megrendezésre kerülő ESC kongresszusi részvételt sorsolunk ki. A díj magában foglalja az utazást, a regisztrációt és a szállás költségeit, azonban nem tartalmazza a költségtérítést.

A díj készpénzre nem váltható illetve nem átruházható.

A repülőjegyet csak a kongresszus napjának kezdetére illetve végére van módunkban kiállítani Budapest- Párizs-Budapest útvonalon. Hosszabbítás nem lehetséges. A szállodai szoba egyágyas, standard. Kétágyas elhelyezés nem lehetséges.

A játékkal kapcsolatban fontos megjegyeznünk, hogy azok is részt vehetnek, akik eddig nem töltötték ki a tesztjeinket, ugyanis a játék végéig a korábbi kvízek is kitölthetők, így nagyobb esélyt adva a fődíj megnyerésére.

+Kapcsolódó dokumentumok