Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

gyógyszeripari információk

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD

A(z) az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
  • A teljes kiőrlésű gabona csökkenti a kardiovaszkuláris és a rákos betegségek kockázatát, valamint a mortalitást
    2016.07.03. - MKT, Dr. Vályi Péter - Hírkategória: Szakmai referátumok
    Whole grain consumption and risk of cardiovascular disease, cancer, and all cause and cause specific mortality: systematic review and dose-response meta-analysis of prospective studies
    A teljes kiőrlésű gabonafélék fogyasztása és a kardiovaszkuláris betegségek, a rák, a teljes halálozás és az okspecifikus mortalitás kockázata: a prospektív tanulmányok rendszerező áttekintése és a dózis-válasz összefüggések metaanalízise

    Dagfinn Aune, NaNa Keum, Edward Giovannucci, Lars T Fadnes, Paolo Boffetta, Darren C Greenwood, et al.

    BMJ 2016;353:i2716. doi: http://dx.doi.org/10.1136/bmj.i2716

    A tartalom csak bejelentkezés után látható.

Vissza