Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD

A(z) MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Az Európai Kardiológusok Társasága a Cardiologists of Tomorrow program keretében idén is 25 fiatal magyar kardiológus számára biztosít ingyenes regisztrációt az éves kongresszusára
  2014.02.21. - MKT - Hírkategória: Általános
  Európai Kardiológusok Társaság kongresszusa augusztus 30-a és szeptember 3-a között kerül megrendezésre Barcelonában. A pályázat keretében olyan fiatal kollégák részesülnek ingyenes regisztrációban, akik tagjai a Magyar Kardiológusok Társaságának, még nem töltötték be a 36. életévüket vagy még képzésben vannak, még nem vettek részt ESC kongresszuson, valamint még nem volt ESC kongresszusra elfogadott absztraktjuk.
  A pályázat keretében ingyenes kongresszusi regisztrációt lehet nyerni, de a jelentkezőnek önállóan kell fedeznie a kongresszusi részvétel további felmerül költségeit (utazás, szállás stb).

  Az érdeklődők az MKT titkárságon, Czétényi Tündénél jelentkezhetnek március 20-ig az international@mkardio.hu email címen.
  A jelentkezők a következő adataikat küldjék el az emailben: születési hely és idő, ESC kártyaszám, email cím és munkahely.

Vissza