Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD

A(z) MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • 2014. ÉVI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSUNK ABSZTRAKT BEKÜLDÉSI HATÁRIDEJE LEJÁRT.
  2013.12.18. - MKT, Dr.Csanádi Zoltán - Hírkategória: Általános
  Társaságunk csak elektronikus úton, web-es felületen át beadott absztraktokat fogad el a www.mkardio.hu honlapon keresztül. Az elektronikus absztraktbenyújtás 2013. december 18. - 2014. január 19. (éjfél) között lehetséges a www.mkardio.hu/mtk2014 >> oldalon.
  udományos Kongresszusunkat 2014. május 14-17. között tartjuk. A hagyományoknak megfelelően Balatonfüreden kerül megrendezésre. Az Észak-Balatoni Regionális Konferencia Központ (8230 Balatonfüred, Horváth M. út) és az Anna Grand Hotel ad 2014-ben is otthont a Társaság tudományos rendezvényének.

  A 2014. évi tavaszi tudományos ülés témái >>
  Az absztrakt nem tartalmazhat képeket, táblázatokat. Kérjük, mindenki fordítson arra figyelmet, hogy az előadásában szereplő matematikai jelek, görög betűk, egyéb szimbólumok megadása az mkardio.hu Web-rendszer on-line absztraktbeküldő felszínén rendelkezésre álló „speciális jelek” táblázat használatával történjen. 

  Minden előadás kivonat a szerző által bejelentett szöveggel jelenik meg a Cardiologia Hungarica folyóiratban.Felhívjuk figyelmüket, hogy a beküldési határidő után a webes felületen nem fognak tudni absztraktot beküldeni, így azokat nem lesz módunk elfogadni.További fontos információk:Előadás/poszter csak abban az esetben mutatható be, ha az első szerző a Társaság aktív tagja és 2014. évi tagdíja is rendezve van.

  Elnökségi határozat alapján minden résztvevő első szerző ként csak egy tudományos elődást vagy posztert prezentálhat, és a Magyar Kardiológusok Társasága tudományos szimpóziumán háromszor szerepelhet.

  Azon tagjaink számára, akik már rendelkeznek a Társaság honlapjához felhasználó névvel / jelszóval, – a honlap egyéb szolgáltatásai mellett – az absztraktbeküldés a tavalyi módhoz hasonlóan végrehajtható.

  Ha felhasználó nevét / jelszavát nem tudja, vagy elfelejtette, kérjük, írjon a support@mkardio.hu e-mail címre. 

  A 2014. évi balatonfüredi kongresszusra a tavalyi évhez hasonlóan kizárólag online jelentkezhet a www.mkardio.hu web oldalunkon keresztül. A jelentkezést előreláthatólag 2014. január közepén indítjuk és április elején zárjuk le.

Vissza