Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

gyógyszeripari információk

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD

A(z) az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • A Magyar Kardiológusok Társasága 2013. májusi Kongresszusára benyújtandó tudományos előadások összefoglalóit 2012. december 19-től 2013. január 16-ig várjuk az absztrakt fogadó web felületen
  2012.12.19. - MKT, Dr. Csanádi Zoltán, MKT Tudományos Bizottsága Elnöke - Hírkategória: Általános
  A korábban kialakult gyakorlatnak megfelelően kizárólag on-line beküldésre van lehetőség.
  Az összefoglalókat az MKT Tudományos Bizottsága hazai szakértők bevonásával pontozza és dönt a munka elfogadásáról, az eredményről 2013. március elején küldünk értesítést.

  Absztrakt beküldés ITT >>  

  Továbbra is kizárólag saját munkát és eredményeket tartalmazó absztraktokat tudunk érdemben elbírálni, az összefoglaló "review" típusú előadásokra vonatkozó elképzeléseket kérjük az MKT munkacsoportjain keresztül, vagy közvetlenül a Tudományos Bizottságnak benyújtani. Ugyancsak köszönettel fogadunk minden olyan ötletet, javaslatot, amellyel a hazai kardiológia legfontosabb tudományos rendezvényét érdekesebbé, tartalmasabbá tehetjük.

  Bízom benne, hogy a beküldött munkák száma és színvonala mind az experimentális, mind a klinikai kutatás területén követi az elmúlt években megfigyelt kedvező tendenciát. Kérjük, hogy az absztraktokkal kapcsolatos, a honlapon is megjelenő követelményeket előzetesen tanulmányozzák át, részletek a www.mkardio.hu/mkt2013 >> oldalon.


  Az MKT Tudományos Bizottsága nevében mindehhez kívánok mindenkinek jó kedvet, kitartást továbbá Boldog, Békés Karácsonyt, sikeres Új Évet és emlékezetes Kongresszust 2013.májusában.

  Dr. Csanádi Zoltán Elnök, MKT Tudományos Bizottsága

Vissza