Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD

A(z) az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • 3rd Central European Conference on Noninvasive Cardiovascular Imaging (CEcniCVI) konferencia (Budapest, 2012.09.20-22.)
  2012.09.13. - MRT - Hírkategória: Általános
  Tisztelt Kollégák!

  Rövidesen, 2012. szeptember 20-án kezdődik a 3rd Central European Conference on Noninvasive Cardiovascular Imaging (CEcniCVI) konferencia, melyre minden radiológus ingyenesen regisztrálhat.
  A konferencia tematikusan áttekinti a noninvaziv szív képalkotó diagnosztika teljes vertikumát, ezért jó képzési, tanulási lehetőséget biztosít a szakvizsgára készülők számára, valamint felkészíti a szakorvosokat napjaink diagnosztikus kihívására a noninvaziv kardiodiagnosztika területén. A rendezvény előadói az Amerikai Egyesült Államok és Európa szív CT, MR, PET diagnosztikájának legnevesebb szakemberei, lehetővé téve a kiemelkedően magas szakmai színvonalat. Kérem a Kollégákat, ne hagyják ki az egyedülálló lehetőséget és minél nagyobb számban vegyenek részt a konferencián. Részvételi szándékukat még e-mailben jelezhetik a szervezőknek a batyo@chello.hu e-mail címen, hogy az ingyenes regisztrációjukat mielőbb aktiválhassuk. A részvételhez feltétlenül szükséges a regisztráció.

  A konferencián résztvevők a magyar továbbképzési rendszerben 50 kredit pontot, az Európai Unióból érkező kollégák 18 CME kredit pontot, a svájci állampolgárok 28 kredit pontot kapnak.

  Helyszín:
  1014 Budapest, Budai Vár
  Szentháromság tér 6.
  Magyarság Háza

  Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a CEcniCVI konferencia szervező bizottsága nevében: dr. Battyány István

  További részletek és program >>

Vissza