Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

gyógyszeripari információk

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD

A(z) az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Szeretettel várjuk a Magyar Kardiológusok Társasága és a Magyar Tüdőgyógyász Társaság Kardiopulmonális Munkacsoportjának őszi tudományos ülésére!
  2012.08.09. - MKT - Hírkategória: Rendezvények
  A Magyar Kardiológusok Társasága és a Magyar Tüdőgyógyász Társaság Kardiopulmonális Munkacsoportja/Szekciója ez évben is megrendezi őszi tudományos ülését.

  A kétnapos rendezvényen foglalkozni kívánunk a tüdőembólia hátterével, hajlamosító tényezőivel, a “mikroembolizáció”-val, a thrombolysis és a sebészeti ellátás helyével. Elkülönítjük a pulmonális hypertonia betegséget a pulmonális hypertoniától, foglalkozunk a terápia választás kérdésével, összegyűjtjük a pulmonális vasodilatátorok “off label” indikációit. Prognosztikai jelentőségűek a kardiopulmonális terheléses vizsgálatból levonható következtetések. Szó lesz az intersticiális-fibrotikus tüdőbetegségek várható keringési hatásairól, a szív és/vagy tüdő transzplantáció helyéről. A COPD-hez társuló vaszkuláris betegségeknek, hypertoniának a jelentőségét, felismerését, kezelését is tárgyaljuk. Mindehhez színes és az intenzív osztályoknak is kihívást jelentő esetbemutatások csatlakoznak.

  Időpont: 2012. október 5-6.
  Helyszín: Visegrád, Thermál Hotel

  A konferenciával kapcsolatos információk megtekinthetőek a szervezők honlapján: www.kardiopulmonalis.hu

  Találkozunk Visegrádon!

Vissza