Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD

A(z) az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Beszámoló a 2011 októberi Extrakciós Kongresszusról
  2011.10.29. - MKT, Dr. Sághy László, Egyetemi adjunktus, az Elektrofiziológiai Labor vezetője - Hírkategória: Beszámolók
  2011. október 14-én, Szegeden a II. sz. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Centrum Elektrofiziológiai Laboratóriuma, valamint a Magyar Kardiológusok Társasága Aritmia és Pacemaker munkacsoportjának közös rendezvényeként megrendezésre került az I. Magyar Pacemaker és Defibrillátor Elektróda Extrakciós Szimpózium.
  A szimpózium nem csak a magyar közönséget, hanem a régió érdeklődő kardiológus-elektrofiziológus munkatársait szólította meg, a kongresszus hivatalos nyelve angol volt.
  A téma neves amerikai és európai szakértőit sikerült előadónak városunkba meghívni. A szimpózium keretében 12 előadás hangzott el, a prezentációkban a jelenlegi indikációk, az alkalmazott technikák és technológiák áttekintésre kerültek.
  Az utólagos visszajelzések alapján a teltházas kongresszus hasznosnak és sikeresnek bizonyult. Remélhetőleg a tárgyalásra került technológiák hazánkban is rövidesen bevezetésre kerülhetnek.

Vissza