Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD

Az MKT legfrissebb hírei


Hírkategória: Összes hírkategória
 • XXV. Debreceni Kardiológiai Napok
  2020.09.06. - MKT - Hírkategória: Általános

  Időpont: 2020.09.17-19.
  Helyszín: Kölcsey Kongresszusi Köpont, Debrecen

  Tájékoztató a Debreceni Kardiológiai Napok rendezésével kapcsolatban.

   

  Tisztelt Kollégák, Barátok!

   

  Ez úton tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a Debreceni Kardiológiai Napokat szeptember 17-19 között Debrecenben a Kölcsey Központban tartjuk. A mostanra kialakult COVID-19 járvány miatt azonban a rendezvény több szempontból eltér a korábbi 24 évben megszokott-tól. Mindenekelőtt használnunk kell a SARS-CoV-2 vírus elleni védekezés egyszerű, de bizonyítottan hatékony módszereit. Ennek megfelelően a Kölcsey Központba egyenként történő beléptetés lesz hőmérséklet méréssel és kérdőíves triage-zsal. Az orr-száj maszk folyamatos használata a kongresszusi helyszíneken a rendezvény teljes tartama alatt kötelező lesz, az előadótermekben egyidőben csak a terem teljes kapacitásának maximum 1/3-ig engedünk be résztvevőket, a helyszíneken a résztvevők egyirányú áramlásának, mozgásának rendjét ki fogjuk alakítani a szembeforgalom elkerülésére. Csak az oktató, továbbképző tartalmak megtartását tervezzük, ezeken kívül elmarad minden egyéb társasági, kulturális, szórakoztató (fogadás, zene, tánc stb.) elem. Ezen a helyen is nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy amennyiben a vírusfertőzés ismert tüneteinek bármelyikét saját magán észleli, igazoltan vírusos, vagy fertőzés gyanús személlyel az előző 2 hét során kapcsolatba került, ezúttal maradjon távol rendezvényünktől!

   

  A fenti megelőző intézkedések mellett a program megtartását biztonságosnak érezzük, de megértjük, ha lesznek, akik mégis a távolmaradás mellett döntenek. A már regisztrált, de a jelen helyzetben mégis a távol maradást választó kollégák érdekeit szem előtt tartva ez alkalommal a „hibrid” lebonyolítás mellett döntöttünk, ami a következőt jelenti. Aki regisztrált, az részt vehet a helyszínen, a fenti járványügyi intézkedések betartásával, emellett azonban valamennyi „A” terembe tervezett előadást valós időben az interneten keresztül közvetítünk, tehát a távolból is lehet követni. Ennek módjáról minden regisztráltnak email üzenetet küldünk legkésőbb szeptember 16-ig. Aki még nem regisztrált, de szívesen részt venne a kongresszuson on-line formában, kérjük, hogy szeptember 15-én 24:00-ig regisztráljon.

   

  Megértésüket és támogatásukat, előadóink és szponzoraink kitartását ebben a rendkívüli helyzetben nagyra értékeljük és köszönjük. Szeretettel várunk minden érdeklődőt akár a személyes megjelenést, akár az internetes kapcsolatot választja.

   

  Prof. Dr. Csanádi Zoltán
  a Debreceni Kardiológiai Napok szervezői nevében

   

  Debrecen, 2020. szeptember 06.

Vissza